maanantai 2. kesäkuuta 2014

Silmun tarinoita. osa:1

Moikka! Eli täällä kirjoittelee tällä kertaa Silmu. Olen nyt siis täällä Intiassa Meriken luona ja Merikke on tällä hetkellä koulussa joten minulla on täällä kotona hyvin aikaa kirjoitella tänne vähän kuulumisia.
Lähdin Suomesta keskiviikkona 28 päivä ja lento Mumbaista lähtee takaisin sunnuntaina 8 päivä muistaakseni yhden aikaan yöllä. Merikke otti siis torstain vapaaksi ettei minun tarvitsisi täällä ensimmäistä päivää yksin kököttää, ja perjantai oli Merikellä jo muutenkin vapaa.

Aloitetaan ensimmäisestä päivästä, jolloin lensin Suomesta Munchenin kautta tänne Intiaan. Suomensta Muncheniin lento kesti reilu 2h ja Munchenissa vaihdoin konetta Mumbain koneeseen jossa istuin reilut 8h.
Suomen kone lähti Suomesta muistaakseni kuuden jälkeen aamulla, joten yö unet jäivät aika vähäiselle.
vaihto meni Munchenissa todella hyvin eikä tullut minkäänlaisia ongelmia! (en ole ikinä vaihtanut konetta enkä lentänyt yli kuuden tunnin lentoa.) Munchenissa oli siis melkein 3h aikaa vaihtaa konetta joten ei ollut mitään kiirettä :). Mumbain kentällä seurasin vain muita ihmisiä ja laukkunikin saapui melkeimpä samoilla minuuteilla kun olin tullut sitä hakemaan. Merikke odottelikin jo sitten kentän ulkopuolella.

Ensimmäisinä päivinä olemme olleet uimassa, altaalla ja clubilla ja käyty shoppailemassa monissa eri kauppakeskuksissa. Lauantaina illalla oli "grillibileet" altaalla, jonne tuli siis Meidän lisäksi yksi toinen suomalainen perhe :D. Seuraavana aamuna eli sunnuntai aamuna lähdimme kuudelta tallille ja sen jälkeen oli "Finnish friday" (päivä jolloin Mumaissa asuvat suomalaiset kokoontuvan ja yleensä se on ollut perjantaina, mutta tällä kertaa sitä ei voitu pitää perjantaina, joten se oli siirretty sunnuntaille.) Sen jälkeen kuvailimme hetken aikaa ja sen jälkeen menimmekin nukumaan kun seuraavana päivänä olisikin Merikellä aikainen herätys.

Tänään Merikke siis lähti kouluun ja minä jäin tänne kotiin Meriken isän ja palvelijan kanssa. Heräsin 9 aikoihin ja lähdin vähän ennen 10.tä salille. Olin salolla n tunnin, tulin kotiin ja kävin suihkussa ja nyt kirjoittelenkin tätä blogia.

PS. Älkää nirhatko kirjotusvirheistä ja kyselkää jos on kysyttävää :D en oo ennen kirjottanu minkäänlaista blogia joten voi olla että on vähän sekava, kuviakaan en nyt laita kun siihen tarviisin erikseen merikeltä luvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti